• Home
  • Katachtigen
  • Onze vrienden
  • Contact

Een goedkope kattenverzekering afsluiten

Gerelateerd

Voordelige kattenverzekering

Waar kunt u de voordeligste verzekering voor uw kat van het moment vinden. Om vast te kunnen stellen wat voor u voordelig is en wat de kattenverzekering een voordelige maakt is het zaak om eerst voor uzelf uit te maken wat u wilt verzekering, met andere woorden hoe uitgebreid de dekking moet zijn en daarnaast moet u voor uzelf beslissen hoeveel premie u wilt betalen en wat de uiteindelijke prijs is die u wilt uitgeven. Wanneer u erachter bent kunt u overgaan tot het vergelijken van de diverse polissen die er op de markt zijn en de naar uw mening voordelige verzekering voor uw kat poes of kater daaruit halen. Om u een eindje op weg te helpen zijn wij voor u ook gaan vergelijken en hebben twee goedkope kattenverzekeringen uitgezocht die voordelig zijn en daartegenover een goede gedegen dekking zetten. In het overzicht hieronder staat zowel de dekking als de prijs en linkjes naar de pakketten en dekking aangegeven. Kijk snel welke dekking u een voordelige lijkt en wat daar de voordeligste premie bij is.

De ziektekostenverzekering ook wel zorgverzekering voor uw kat

De kattenverzekering zoals deze veelal door de diverse verzekeringsmaatschappijen wordt aangeboden is eigenlijk niets meer of minder dan een ziektekostenverzekering of zorgverzekering voor uw kat . Bij deze ziektekostenverzekering of zorgverzekering worden net als bij de zorgverzekering van uzelf de ziektekosten of zorgkosten die kunnen ontstaan door ziekte of ongeluk gedekt. Naast de standaarddekking die de meeste ziektekostenverzekeringen voor de kat aanbieden kunt u vaak nog enkele aanvullende pakketten of dekkingen afsluiten, te denken valt bijvoorbeeld aan de kosten van crematie of begrafenis. Meestal betaalt u voor het verzekeren van de crematiekosten of begrafeniskosten slecht enkele euro’s meer. Voor de dekking die de twee door ons geselecteerde ziektekostenverzekeringen bieden kunt u in de derde kolom in het onderstaande overzicht kijken, ook staan hier de aanvullende pakketten opgesomd. Ga snel kijken welke ziektekostenverzekering of zorgverzekering voor uw kat het meest aan uw eisen voldoet en ga vandaag nog uw kat of katten tegen ziektekosten en zorg verzekeren.

Verzeker kat , kater of poes

Via deze internetsite betreffende de goedkoopste kattenverzekering is het kinderlijk eenvoudig om vandaag nog online uw kat of poes te verzekeren met een goede gedegen ziektekostenverzekering / zorgverzekering. Wij hebben voor u al een vergelijking gemaakt waarbij wij een aantal verzekeringen voor de kat / poes met elkaar zijn gaan vergelijken. Tussen het grote aanbod hebben wij er twee uitgehaald. De verzekering  van Zelf.nl en de polis van de Nationale, twee gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen die al gedurende een behoorlijke tijd huisdierenverzekeringen in hun pakket hebben opgenomen. Verzeker uw kat bij Neckerman en u heeft de zekerheid van jaren ervaring, de verzekeraar bemiddelt voor Delta Lloyd . Verzeker uw kat of poes bij de Ohra dan weet u dat u ook goed zit. Ohra valt onder de gerenommeerde verzekeraar Delta Lloyd. Verzeker uw kat, poes of kater vandaag nog en kom niet voor een verrassing te staan. ( Proteq en Petplan zijn ook goede opties ).