• Home
  • Dieren
  • Honden
  • Onze vrienden
  • Contact

Vier de verjaardag van je hond met een hondentaart

Gerelateerd

Is je hond jarig? Dan wil hem of haar het liefst goed verwennen. Een nieuwe halsband, speeltje een bot. Helemaal prima. Maar heb je ook wel eens gedacht aan een hondentaart? Die bestaan ook en dat vinden ze super lekker.

Hondentaart

Een hondentaart, waarschijnlijk heb je er nog nooit van gehoord. Een taart met alles erop en eraan. Een zowel smakende binnenkant als buitenkant. Dat vindt je hond heerlijk. Misschien vraag je jezelf af of dit ongezond is. Honden taarten zijn hartstikke gezond en lekker, mits je de juiste ingrediënten gebruikt.

Ingrediënten hondentaart

Enkele ingrediënten die honden lekker vinden en tevens makkelijk verkrijgbaar zijn in de supermarkt zijn: pindakaas, honing, havermout, ei en plantaardige olie. Ook vinden honden wortel of banaan lekker.

Online bestellen

Je hebt er vast nog nooit naar gegoogled, een hondentaart, maar er zijn verschillende websites waarop ze te bestellen zijn voor een schappelijk bedrag. Misschien heb je niet zo’n grote hond en vindt het zonde als je hond alles in één keer opeet. Dan hebben we goed nieuws. Deze taarten blijven lang goed wanneer je de taart invriest. Tevens kun je de taart ook nog eens samenstellen. Dat is toch leuk. Beleef je d’r zelf ook nog plezier aan.

Niet alleen bij zijn of haar verjaardag

Een taart bij de verjaardag van je hondje dat zal lekker zijn. Maar als honden net zo veel verwend worden als jij jezelf verwend, dan zal je hond vast vaker een taart krijgen. Ook geven sommige baasjes hun hond een taart op trieste gebeurtenissen. Denk hierbij aan een taart wanneer je hond moet inslapen. Ook al wil je hier natuurlijk niet over nadenken.

Voor nog meer unieke verjaardagscadeaus voor je hond, kun je advies vragen aan Dierenkliniek ‘t Leijdal. Zij weten precies hoe ze honden moeten verwennen en behandelen.